Hoe je snel een knoflookkop kunt pellen: een truc die veel mensen niet kennen – een handige manier





Soms is het nodig om in één keer een grote hoeveelheid knoflook te pellen, maar dit op de gebruikelijke manier doen is niet erg handig.

Er zijn veel trucs die dit proces kunnen versnellen en vereenvoudigen.

De meest optimale lifehack is het gebruik van een magnetron. Met zijn hulp zal een kop knoflook snel en zonder veel moeite worden gepeld, merkte kok Yulia Arkhipova op, een expert op het gebied van culinaire kwesties bij de publicatie van het BelNovosti-netwerk.

Wat moet ik doen?

Allereerst wordt aanbevolen om gerechten van het juiste formaat te kiezen die voor de magnetron kunnen worden gebruikt.

Vervolgens sturen we, zonder aanvullende voorbereiding, de kop knoflook.

Selecteer daarna de maximale stroomindicatoren en schakel de gadget letterlijk 20 seconden in. Verwijder de container en wacht tot de knoflook iets is afgekoeld.

Dan beginnen we met schoonmaken.

Vanwege het feit dat de hoge temperatuur de schil heeft kunnen drogen, zullen er geen problemen zijn bij het verwijderen ervan.

Een soortgelijke methode kan worden gebruikt om indien nodig meerdere teentjes knoflook te pellen.

Eerder hebben we gesproken over wat je aan de bouillon voor dumplings kunt toevoegen.