Wanneer moet je water zouten bij het koken van aardappelen: veel mensen maken de fout om 5-7 minuten te wachten





Als de aardappelen te papperig zijn, zout je ze misschien niet goed.

Wanneer moet je zout toevoegen bij het koken van aardappelen, vertelde Yulia Arkhipova, een expert in de Belnovosti-netwerkpublicatie op het gebied van koken, koken, vierde klas bakker.

Wanneer moet je aardappelen zouten?

Het hangt ervan af hoe het wordt bereid. Gekookte aardappelen worden 5-7 minuten nadat het water kookt gezouten.

Als u aan het begin van het koken zout toevoegt, kunnen de aardappelen koken.

Bij het koken van gepofte aardappelen wordt zout onmiddellijk toegevoegd nadat het water kookt.

Als u aardappelen kookt om te pureren, kunt u zowel direct nadat het water kookt als na 5-10 minuten zout toevoegen.

Gebakken aardappelen worden 5-7 minuten voor het koken gezouten, friet – na het koken.

Eerder vertelde de expert hoe je aardappelpannenkoekjes moest koken.